Mailcluster: E-mailaccount beheren via klanten.vip.nl - VIP internet

Via het klanten.vip.nl portaal kun je eenvoudig en snel je Mailcluster e-mailaccount beheren. Een wachtwoord wijzigen of een afwezigheidsmelder instellen is dan ook zo gepiept.

Let op! Deze handleiding is enkel van toepassing op e-mailaccounts welke op het zogenaamde Mailcluster staan. Een Mailcluster E-mailaccount is te herkennen aan een apart Hostingaccount met als naam het e-mailadres. Ontbreekt dit aparte hostingaccount dan wordt de e-mail beheerd in de Plesk-omgeving. Meer informatie vind je hier.

Inhoudsopgave

6oZwGzMTjzpWw8PPDZXh1UZV5yu138p7AQ

Stap 1: Log in op het klanten.vip.nl portaal

• Navigeer naar het klanten.vip.nl portaal.
  • Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen.

Qv99KT0iDXfV2VM_naxWLVgpuXNkdGPMvQ

Stap 2: Navigeer naar het hostingaccount

• Klik in het rechter kader op “Hostingaccounts”.

bZqB0AKczSrtUWv374JH1e9MHfx4GmEBOg

• Selecteer in het linker menu het juiste hostingaccount.

PNszGfElO8h8pwi6v-FW44mx5Ywtl-Uh7Q

• In het voorbeeld kiezen wij voor het e-mailpakket welke te herkennen is aan de naam, namelijk het volledige e-mailadres.

Stap 3: Log in op het controle paneel

• Log in op het controle paneel door op de knop: “Inloggen controle paneel” te klikken.

0FoYGN1_1kYDPmL99YMe1uIV4JiIRwPpAA

• Je wordt nu doorgestuurd naar het E-mail controle paneel waar jij jouw hostingdienst eenvoudig kunt beheren.

b7omeKWvafP1kXthW8mt-wxBbjt4MUF1OQ