E-mail van VIP instellen in Outlook 2024

Gebruik je e-mail van VIP? Dan kun je deze toevoegen in Outlook. In dit artikel bespreken we hoe je dat doet. Deze handleiding is voor de laatste versie van Outlook die vanaf december 2023 beschikbaar is. Zie jij nog een oudere versie? Pak dan deze handleiding er bij.

Inhoudsopgave

Kan ik dit ook met mijn pakket?

Alle pakketten van VIP zijn inclusief mail. Je hebt dus minimaal een pakket van ons nodig. Heb je alleen een domeinnaam geregistreerd? Lees dan hier hoe je kunt upgraden.

Wat heb ik hiervoor nodig?

Je wilt je postvak van VIP toevoegen in Outlook. Hiervoor heb je een aantal dingen nodig.

• Een mailadres en postvak bij VIP. Je leest hier hoe je die aanmaakt.
  • Het programma Outlook
  • Je login gegevens (mailadres en wachtwoord); lees hier hoe je een wachtwoord instelt

Waar moet ik zijn om mijn postvak toe te voegen?

1. Start Outlook op;

2. Ga naar het tandwiel icoontje rechts bovenin;

vJEn4tA7h0jq0uWVLjpfG9SnpiHS84G8Yg

2. Als je op het tandwiel klikt komt er direct een nieuw venster naar voren;

8lCcT7ucXs5yocvcZscX0Umv9kSsHjJGeQ

Zoals je ziet zitten we direct op de goede plek. Namelijk E-mailaccounts. Je kunt een account toevoegen (Beheren) of een bestaand account aanpassen.

3. Klik op Account toevoegen. Je ziet nu weer een nieuw venster. Hier vul je jouw e-mailadres in; Outlook zoekt deze op en vraagt vervolgens om het wachtwoord.

JAcBVy_5PPFCrOUo2HSJ7eATsrQmbL5Qug

4. Vul deze in en Outlook vind automatisch je mailaccount en alle instellingen. Je account is nu toegevoegd.

Outlook herkent mijn mailadres of wachtwoord niet

Wordt je e-mailadres niet herkend of het wachtwoord niet geaccepteerd? Kijk voor de zekerheid met behulp van deze artikelen of deze wel kloppen en werkend zijn:

• Stel een nieuwe wachtwoord in met behulp van deze handleiding.
  • Controleer of het mailadres en postvak zijn aangemaakt. Kijk hier.

Klopt dit allemaal? Dan kun je proberen om het mailaccount handmatig toe te voegen.

Handmatig je postvak toevoegen

1. Klik onderaan het venster op Geavanceerde Instellingen (of Advanced Setup afhankelijk van je systeemtaal).

rNWRPGVxiK6dcJwxUKyK4ej6Nnrn0-ayWw

2. Je kunt nu naar beneden scrollen tot dat je de optie IMAP ziet. Klik hier op en vink in het nieuwe scherm Show more (of Meer tonen) aan. Je kunt nu alle gegevens invullen en daarna op Doorgaan klikken.

o_MK8UWns8br6wrzfknrEhdr6dRCZwiRhg

3. Als je op Doorgaan (Continue) hebt geklikt wordt je account toegevoegd.