Mailcluster: E-mailwachtwoord wijzigen bij VIP internet

Via het klanten.vip.nl portaal wijzig je eenvoudig en snel het wachtwoord van je e-mailaccount. Geef hackers geen kans en wijzig periodiek je wachtwoord.

Inhoudsopgave

Inloggen klanten.vip.nl

• Navigeer naar het klanten.vip.nl portaal.
  • Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen.

Inlogscherm

• Klik in het rechter kader op “Hostingaccounts”.

Selecteer hostingaccounts

• Selecteer in het linker menu het juiste hostingaccount.

Selecteer het juiste hostingaccount

• In het voorbeeld kiezen wij voor het e-mailpakket welke te herkennen is aan de naam, namelijk het volledige e-mailadres.

Log in op het controle paneel

• Log in op het controle paneel door op de knop: “Inloggen controle paneel” te klikken.

Inloggen controle paneel

Wachtwoord aanpassen mailgebruiker

• Je wordt nu doorgestuurd naar het E-mail controle paneel waar jij jouw hostingdienst eenvoudig kunt beheren.

Gebruiker selecteren

Selecteer het e-mailadres en wijzig het wachtwoord

• Klik op het e-mailadres om bij de instellingen terecht te komen.

Klik op het e-mailadres

• Wachtwoorden zijn niet in te zien vandaar dat je een nieuw wachtwoord dient in te vullen bij zowel “wachtwoord” als “wachtwoord nogmaals”. Klik vervolgens op aanpassen op het nieuwe wachtwoord op te slaan.

Wachtwoorden invullen