Inloggen op Mijn Account bij Yourhosting

We gaan over op een nieuwe online klantomgeving; Mijn Yourhosting. Heb je nu een Mijn Account-omgeving, dan blijf hier je producten en gegevens gewoon beheren zoals je gewend bent. Zodra we jouw Mijn Account overzetten naar de nieuwe omgeving 'Mijn Yourhosting', ontvang je van ons een bericht. Heb je al een Mijn Yourhosting-omgeving, ga dan naar het artikel over inloggen op Mijn Yourhosting. Weet je niet zeker welke omgeving je hebt, kijk dan hier.

Via Mijn Account beheer je al je producten en gegevens. Daarnaast kun je er facturen betalen en doorklikken naar de Hostingmanager, waar je alle technische instellingen beheert voor je website, hosting, e-mail en domeinnamen.

Inhoudsopgave

Inloggen op Mijn Account

Log in op Mijn Account met de volgende gegevens:

• Je klantnummer -> je klantnummer vind je op je facturen en in je bevestigingse-mail
  • Je wachtwoord -> deze heb je zelf verzonnen bij het aanmaken van het account

Wachtwoord vergeten

Ben je je wachtwoord kwijt, volg onderstaande stappen om je wachtwoord te resetten via de inlogpagina:

1. Klik op Wachtwoord Vergeten;
  2. Vul je e-mailadres in en klik op ‘Inloggen’;
  3. Volg de instructies in de e-mail die je ontvangt.

Let erop dat je wachtwoord altijd uniek is.

Twee Factor Authenticatie

Om je account nog beter te beveiligen, kan je twee factor authenticatie (2FA) aanzetten. Meer informatie over wat het is en hoe je het kan inschakelen, vind je in deze handleiding.

Is je e-mailadres gewijzigd?

Kun je niet meer inloggen en is het e-mailadres waar de wachtwoord reset naartoe gaat niet meer in gebruik? We kunnen dan het mailadres voor je aanpassen. In verband met privacy wetgeving hebben we dan wel een aantal zaken van je nodig.

Heb je een account als particulier? E-mail de volgende gegevens naar administratie@yourhosting.nl:

• Klantnummer;
  • Beveiligde kopie legitimatie (of scan/foto met je smartphone);
  • Zorg dat je pasfoto en BSN onherkenbaar zijn;
  • Gewenste e-mailadres.

Heb je een account voor een bedrijf? E-mail de volgende gegevens naar administratie@yourhosting.nl:

• Klantnummer;
  • Uittreksel Kamer van Koophandel van maximaal 6 maanden oud;
  • Beveiligde kopie legitimatie van iemand die op het KvK-uittreksel staat als bevoegd;
  • Zorg dat je pasfoto en BSN onherkenbaar zijn;
  • Gewenste e-mailadres.

We wijzigen je e-mailadres zo spoedig mogelijk en informeren je per e-mail over de status hiervan.

Zodra je e-mailadres is aangepast, kun je de stappen om je wachtwoord te resetten opnieuw doorlopen.

Problemen met inloggen

Controleer of de volgende tips werken:

• Probeer in plaats van het klantnummer je e-mailadres in te vullen
  • Zet je virusscanner, firewall of internet security helemaal uit. Bepaalde internet security tools in veel virusscanners laten geen cookies toe;
  • Controleer je Internet Explorer-instellingen. Zet 'Privacy' op ’normaal niveau’ en 'Beveiliging' op ‘standaard niveau’;
  • Controleer of je de juiste gegevens gebruikt. Je wachtwoord heb je gekozen bij de activering van je account. Je kunt daarnaast altijd je klantnummer als gebruikersnaam invullen. Je klantnummer staat het vermeld op je facturen en in je bevestigingse-mail.

Lukt het nog steeds niet om in te loggen? Neem dan contact op met onze klantenservice.