Back-ups van je website, database of e-mail bij Yourhosting

Back-ups van je website, database of e-mail van Yourhosting. Waarvan hebben we backups beschikbaar en hoe kun je die aanvragen en tegen welke kosten?

Inhoudsopgave

Website back-up

Maak regelmatig een back-up van je website via ‘Bestanden’ in de Hostingmanager. Zo kun je snel je eigen back-up terugplaatsen als er iets misgaat. Met een FTP-programma download je de back-up eventueel naar je computer. 

Yourhosting maakt iedere nacht een back-up van alle servers en hostingpakketten en bewaart deze gedurende vijf dagen. Het kan voorkomen dat er door een storing of onderhoud geen back-up is gemaakt. Wanneer we beschikken over een back-up van maximaal vijf dagen oud, dan zetten we deze kosteloos voor je terug. Je kunt een back-up aanvragen door contact met ons op te nemen.

E-mail back-up

De inhoud van je mailbox wijzigt constant. E-mail staat in de meeste gevallen op je eigen computer en niet meer op onze server. We leveren geen back-up van je mailboxen. We adviseren je dan ook om zelf regelmatig een back-up te maken in je e-mailcliënt.

Database back-up

Maak regelmatig een databaseback-up via 'Databases' in de Hostingmanager. Dit doe je via "Dump exporteren". Zo kun je snel een eigen back-up terugplaatsen als er iets misgaat.

Een back-up door Yourhosting (laten) terugplaatsen

Heb je zelf geen back-up gemaakt, dan kun je ook een backup van Yourhosting terugplaatsen. Afhankelijk van je pakket kun je dit zelf terugzetten of tegen betaling door Yourhosting laten doen. Voor meer informatie en de tarieven kijk je bij de specificaties van je pakket.

Aanvragen

Vraag je back-up aan via een mailbericht naar support@yourhosting.nl. Vermeld in je bericht:

  • van welke website en/of database je een back-up wilt terugplaatsen;
  • van welke datum je een back-up wilt terugplaatsen.
  • Je akkoord op de kosten


Ook handig:

D
Dmitri is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.