Betaalwijze instellen in Mijn Account bij Yourhosting

We gaan over op een nieuwe online klantomgeving; Mijn Yourhosting. Heb je nu een Mijn Account-omgeving, dan blijf hier je producten en gegevens gewoon beheren zoals je gewend bent. Gebruik je al Mijn Yourhosting, kijk dan hier hoe je jouw facturen en betaalwijze beheert.

Bij je eerste bestelling kun je je factuur betalen met iDeal, PayPal of creditcard. Als je account eenmaal geactiveerd is, pas je op elk gewenst moment je betaalwijze aan. Vanaf dat moment is het ook mogelijk om te kiezen voor automatische incasso of bankoverschrijving. In Mijn Account beheer je zelf je betaalvoorkeuren zoals je betaalwijze en hoe je facturen ontvangt.

Inhoudsopgave

Betaalwijzen

Wij bieden de volgende betaalwijzen aan:

iDeal

Betalen met iDeal is gratis. Je betaalt hiervoor geen administratiekosten.

Creditcard en PayPal

Je kunt ook betalen met creditcard of PayPal. We berekenen hiervoor geen administratiekosten. Let op: We hanteren wel een minimum factuurbedrag.

Automatische incasso

Maak het jezelf gemakkelijk en stel een automatische incasso in. Betalen met automatische incasso is gratis. Je betaalt hiervoor dus geen administratiekosten.

Bankoverschrijving

Voor betalen per bankoverschrijving betaal je administratiekosten. Wil je per bankoverschrijving betalen, let er dan goed op dat je het betalingskenmerk vermeldt. Je vindt het betalingskenmerk op je factuur. Op je factuur vind je ook het rekeningnummer en de overige betalingsgegevens.

Inloggen

Voor alle wijzigingen geldt dat je moet inloggen in je klantomgeving. Voor meer informatie hierover lees: Inloggen op Mijn Account bij Yourhosting

Je betaalwijze instellen

1. Log in op Mijn Account;
  2. Ga naar ‘Mijn facturen’;
  3. Klik bij ‘Betaalwijze’ achter je huidige betaalwijze op ‘wijzig’;
  4. Kies je gewenste betaalwijze, vul indien nodig je gegevens in en klik op ‘Bewaar’.

Je rekeningnummer wijzigen

1. Log in op Mijn Account;
  2. Ga naar ‘Mijn gegevens’;
  3. Klik bij ‘Mijn betalingsgegevens’ achter je huidige betaalwijze op ‘Wijzig’;
  4. Selecteer de betaalwijze 'Automatische incasso’, vul je IBAN in en klik op ‘Bewaar’.
  5. Download vervolgens het machtigingsformulier en stuur deze ondertekend retour.

Je ontvangstwijze aanpassen

Yourhosting e-mailt je factuur naar het contactmailadres dat je hebt ingesteld in Mijn Account bij 'Mijn gegevens'. Het is mogelijk een tweede mailadres in te stellen op die pagina, bijvoorbeeld van de administratie-afdeling van je bedrijf.

Facturen kun je daarnaast altijd inzien in Mijn Account. Wil je je factuur ook graag per post ontvangen? Pas je ontvangstwijze op de volgende manier eenvoudig aan:

1. Log in op Mijn Account;
  2. Ga naar ‘Mijn facturen’;
  3. Klik bij ‘Ontvangstwijze’ achter je huidige ontvangstwijze op ‘wijzig’;
  4. Kies je gewenste nieuwe ontvangstwijze en klik op ‘Bewaar’.

SMS-notificaties in- of uitschakelen

Wil je voortaan sms-notificaties ontvangen wanneer je factuur klaar staat, of juist geen sms-notificaties meer ontvangen? Pas dit op de volgende manier eenvoudig aan:

1. Log in op Mijn Account;
  2. Ga naar ‘Mijn facturen’;
  3. Klik bij ‘Sms-notificaties’ op ‘wijzig’;
  4. Maak je keuze in het dropdownmenu en klik op ‘Bewaar’.