E-mailaccount wachtwoord van Argeweb vergeten

Indien u uw wachtwoord bent vergeten of u bent het kwijt, dan is het niet mogelijk om uw oude wachtwoord bij Argeweb op te vragen. Uiteraard is het wel mogelijk om deze aan te passen en hiervoor hoeft u niet te beschikken over het "oude" wachtwoord.

Indien u uw oude wachtwoord wilt wijzigen, zodat u weer gebruik kunt maken van uw e-mailaccount, klik dan hier om de stappen door te lezen.