Wachtwoord van een e-mailaccount via Plesk aanpassen

In dit artikel kun je lezen hoe je het wachtwoord van een e-mailaccount onder Plesk kunt aanpassen.

1. Log eerst in op Plesk;
  2. Klik nadat je ingelogd bent aan de linkerkant op Mail;Mail
  3. Klik op het e-mailadres waarvoor je het wachtwoord wilt aanpassen. In ons voorbeeld gaan wij het wachtwoord van argewebde3@argewebdemo.eu aanpassen en klikken wij dus op argewebde3@argewebdemo.eu;E-mailadres aanklikken
  4. Vul het gewenste wachtwoord in bij Wachtwoord en Bevestig wachtwoord;Wachtwoord velden invullen
  5. Klik vervolgens onderaan de pagina op de blauwe knop OK;
  6. Hierna komt de melding in het groen dat je e-mail wachtwoord succesvol aangepast is;
  7. Het wachtwoord is nu aangepast.