Wachtwoord van je e-mailadres aanpassen

Heb je een mailadres bij Argeweb? Dan kun je het wachtwoord hiervan op elk moment aanpassen. Dit gaat via de beheeromgeving in  Mijn Argeweb.

Inhoudsopgave

Waar moet ik zijn?

1. Ga naar je klantomgeving op Mijn Argeweb;
  2. Log in met je klantnummer en wachtwoord;
  3. Ga naar Beheren;
  4. Klik op mailhosting of webhosting afhankelijk van welk pakket je hebt;
  5. Kies voor Mailmanager.

Hoe pas ik het mailwachtwoord aan?

1. Klik achter het mailadres waar het om gaat op Open;
  2. In het nieuwe scherm kun je het nieuw wachtwoord invullen;
  3. Klik tenslotte op Opslaan.

Klik op open achter je e-mailadres

En nu?

Je kunt nu met het nieuwe wachtwoord inloggen op de webmail. Gebruik je de mail via een programma zoals Outlook? Dan moet het wachtwoord hier worden aangepast. De meeste programma's zullen hier automatisch een melding van geven.

Is het wachtwoord niet voor jezelf maar voor een collega? Dan kun je het nieuwe wachtwoord met een veilige link doorsturen. Gebruik https://pep.yourhosting.nl