Yourhosting Webdesign

Heb je een hostingpakket bij ons maar nog geen website? Onze afdeling Webdesign kan een WordPress site voor je bouwen en het onderhoud verzorgen. We hebben hier de belangrijkste vragen over Yourhosting webdesign service verzamelt.

Inhoudsopgave

Wat is Yourhosting Webdesign?

Yourhosting Webdesign is een nieuwe dienst van Yourhosting. Sinds juli 2023 kun je het maken van je website uitbesteden aan ons. Het enige wat je moet hebben is een hostingpakket bij één van onze labels. De collega's van Webdesign maken in overleg met jou een website en verzorgen daarna het maandelijks onderhoud.

Waar moet ik zijn als ik interesse heb?

Je kunt hiervoor terecht op onze website: Yourhosting Webdesign. Hier kun je via een aanvraagformulier een offerte opvragen. Liever bellen? Dat kan ook. Je kunt een terugbelafspraak in onze agenda zetten zodat we contact opnemen. Een collega neemt sowieso contact op om je wensen en eisen te bespreken. Zo'n intake gesprek is uiteraard gratis en vrijblijvend. We horen graag van je!

Wie kan hier gebruik van maken?

Deze service is beschikbaar voor alle klanten van Yourhosting. De enige voorwaarde is dat je een hostingpakket bij ons afneemt.

Wat kost het?

Afhankelijk van wat voor soort website je nodig hebt maken we een offerte voor je op. Je kunt deze modulair uitbreiden als je meer nodig hebt zoals bijvoorbeeld een webshop. Hetzelfde geldt voor je onderhoudsabonnement. Voor een indicatie van de tarieven kijk je op de website: Yourhosting Webdesign.

Bepalen jullie het design van de site?

Ook als je het bouwen van een website uitbesteed, wil je natuurlijk nog wel controle houden over hoe het er uit komt te zien. Je bespreekt je visie met ons tijdens het intake gesprek en wij maken dan een eerste opzet. Je kunt hier feedback op geven en daarna gaan we aan de slag met de hele website. Ook daarna is er nog ruimte voor revisies. 

Wie is eigenaar van de website?

We maken een site voor jou op jouw hostingpakket. Deze site is dus jouw eigendom en je hebt hier volledig zelf de beschikking over. Let wel op dat dit invloed kan hebben op je onderhoudsabonnement, als je bijvoorbeeld besluit de site te verhuizen. Overleg altijd even met ons om verassingen te voorkomen. We denken graag met je mee. 

D
Dmitri is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.