Hoe bekijk ik het verbruik van mijn website, database en e-mail?

In het controle paneel Plesk kunt u de statistieken per abonnement bekijken. Wat kunt u daar terugvinden:

• Statistieken schrijfruimte
  • Statistieken dataverkeer
  • FTP-statistieken
  • Statistieken gegevensoverdracht
  • SSL/TLS-websitestatistieken

Op deze pagina ziet u hoe u de statistieken opvraagt.

Stap 1

Log via uw account in op de PLESK-omgeving van uw hosting.

Als u niet weet hoe u dat doet, raadpleeg dan deze helpdeskpagina: Inloggen op PLESK

Stap 2

Klik in de linker kolom op de knop Statistieken.

Statistieken PLESK

Stap 3

Hierna krijgt u de statistieken in beeld. Bij 1 en 2 ziet u welk verbruik binnen uw pakket valt voor de schuifruimte en het dataverkeer. Teven ziet u hoeveel u nog beschikbaar heeft. In dit voorbeeld heeft het abonnement 2,5 GB schijfruimte beschikbaar en is 0,6 MB in gebruik. Tevens kunt u zien welke dienst hoeveel heeft verbruikt.

Onder in het scherm (3) kunt u statistieken opvragen voor FTP-verkeer, van de gegevensoverdracht en van uw (eventuele) certificaten-verkeer.

Statistieken in PLESK bekijken