Microsoft-licenties bestellen bij Yourhosting

Vanuit je online klantomgeving beheer je eenvoudig zelf je Microsoft-licenties. Wil je een M365-licentie (bij)bestellen? Hieronder laten we zien waar je dat doet.

Inhoudsopgave

1. Inloggen op Mijn Yourhosting
  2. Licenties bijbestellen of seats ophogen
  3. Eerste Microsoft-licenties bestellen
  4. Aan de slag

Inloggen op Mijn Yourhosting

Log eerst in op Mijn Yourhosting met je e-mailadres en wachtwoord. Je komt vervolgens direct in je online klantomgeving.

Zie je een ander scherm dan in de onderstaande afbeelding? Kijk hier om dit probleem op te lossen.

Licenties bijbestellen of seats ophogen

1. Als je bent ingelogd klik je vervolgens links in het menu de optie 'Microsoft 365';

2. Je ziet dan een overzicht met alle huidige licenties. Wil je het aantal (seats) van deze licentie ophogen;

3. Klik dan erachter op het tandwiel-icoontje;

4. Vervolgens kun je in het nieuw scherm het aantal (seats) van de licentie aanpassen door te klikken op Seats toevoegen om bij te bestellen.

Eerste Microsoft-licenties bestellen

Wel een account bij Yourhosting maar nog geen Microsoft-licenties

Neem je op dit moment nog geen Microsoft-licenties bij Yourhosting af? Ga dan links in Mijn Yourhosting naar de optie 'Microsoft 365' en klik vervolgens op de grote knop 'Bestel Microsoft 365'.  Hiermee kom je in de shop op onze website om je licentie(s) te bestellen.

Nog geen account bij Yourhosting

Heb je nog geen account bij ons? Alvast van harte welkom! Via onze shop op onze website bestel je eenvoudig en snel je Microsoft-licentie(s). Daarbij maak je ook gelijk een account aan waarin je je gegevens en producten beheert.

Aan de slag

De nieuwe licenties of seats kun je vervolgens direct afrekenen. Na betaling is je bestelling binnen een half uur uitgeleverd en kun je aan de slag. Wist je dat we veel handleidingen en antwoorden op veelgestelde Microsoft-vragen voor je op "papier" hebben gezet? Bekijk onze Microsoft-supportpagina voor meer informatie!