Mijn Yourhosting klantomgeving - Reseller van Yourhosting worden

We gaan over op een nieuwe online klantomgeving; Mijn Yourhosting. Op deze pagina vind je een stappenplan over het Reseller-stuk in Mijn Yourhosting. Heb je nu al een andere klantomgeving bij ons voor het beheren van je producten en gegevens? Je beheert dan nu je producten en gegevens nog gewoon in je huidige omgeving, zoals je gewend bent. Klik dan hier voor een overzicht met de handleidingen voor die klantomgeving.

Als je klant bent bij Yourhosting, dan kun je je aanmelden voor ons Reseller programma. Dit betekent dat je tegen voordelig tarief domeinnamen en hostingpakketten kunt aanschaffen en deze kunt doorverkopen aan je eigen klanten. Je bent hierbij zelf verantwoordelijk voor de facturatie, support en communicatie. In dit artikel leggen we uit hoe je je aanmeld als Reseller.

Inhoudsopgave

Hoe meld ik mij aan als Reseller?

Als je bent ingelogd in je Mijn Yourhosting omgeving kun je in het menu links kiezen voor Resellerprogramma (1) onder het kopje Reseller hosting. Je kunt nu met de button rechts (2) je aanmelden als Reseller. Je ziet nu een overzicht van de kosten; ga hiermee akkoord om verder te gaan.

Hoe bestel ik producten als reseller?

Als je domeinnamen of hostingproducten wilt bestellen in je hoedanigheid als reseller, ga je onder het kopje Reseller hosting in de sidebar van je klantomgeving naar het deelonderwerp Reseller hosting. Je komt nu in een overzicht van je huidige producten. Om (meer) producten te bestellen klik je op de button Bestel reseller hosting.

wg7JqVPyKDsd7Xl-2kKqBGQvHKwexxeacQ

Hoe zeg ik reseller producten op?

Om producten op te zeggen in je reseller portfolio, doorloop je de stappen van de bovenstaande alinea; daarna klik je achter het pakket wat je wilt opzeggen op de button Beheren en scroll je in het nieuwe scherm naar onderen totdat je in het rood Opzeggen ziet staan. Je kunt nu kiezen of je het pakket direct of per de einddatum wilt opzeggen. 

QFISZftrPjI3knFiSqhpX4j6dYoqKonolQ

Hoe beheer ik mijn reseller producten vanuit DirectAdmin?

Voor toegang tot je reseller pakketten vanuit DirectAdmin, doorloop je de stappen uit de vorige alinea; maar scroll je onderen en kies je voor de button Open DirectAdmin.

B3K1-ei58n7vfIpV4EImyBfLzKYwoWJ2QgVervolgens kun je in het nieuwe scherm je gegevens naar wens aanpassen.

cX1vwiMkCNwF-ujPI2DCW_qg4YLYTea3_Q

Wachtwoorden aanpassen

Je kunt de wachtwoorden voor je klanten aanpassen per hostingpakket. Hiervoor ga je naar Reseller hosting in het menu links, en klik op het pakket waarvan je het inlogwachtwoord wilt wijzigen.

BaJRpX9Lhg1XBR4bir6LvtYr2f0NuRmIHA

Klik op Wijzigen en in het nieuwe scherm klik je op Wachtwoord resetten en dan onderaan op de button Reset wachtwoord

pdQpvoHp_Y-_c2S4OBmj5mBYIWc0TRC-Zg

Je kunt kun het nieuwe wachtwoord kopiƫren en naar de klant sturen.

Een domein aan een klant koppelen

Je kunt een nieuw aangeschafte domeinnaam koppelen aan een bestaande klant in je reseller portfolio. Dat gaat als volgt. Klik op Domeinen in de menubalk, zoek de bewuste domeinnaam op en klik op het tandwiel-icoontje.

Gi-0sdIMlkMQJonbkMJySXZ7X52oraRMiA

In het volgende scherm kun je kiezen voor Aan een reseller hostingpakket koppelen. Kies in het dropdown menu het gewenste pakket en klant en klik op Domeinnaam koppelen.

hCfoy-GkQLHQS98R5GDze_AFIaDqB_8ejw


D
Dmitri is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.