Nieuw FTP wachtwoord instellen

In dit artikel laten we zien hoe je het FTP wachtwoord aanpast. Je kunt met een FTP programma verbinding maken met je hostingpakket. Hiervoor heb je een wachtwoord nodig. Ben je het wachtwoord kwijt? Dan kun je een nieuwe instellen. Lukt het niet om een FTP verbinding te maken? Ook dan kan het handig zijn om het FTP wachtwoord aan te passen. Dan kun je dat als oorzaak uitsluiten.

Inhoudsopgave

Stap 1: Inloggen

Log in op Mijn Account. Je kunt inloggen met je klantnummer en je wachtwoord. Wachtwoord kwijt? Gebruik de 'Wachtwoord vergeten' optie.

Stap 2: Naar de FTP gegevens

Als je bent ingelogd zie je dit scherm. Scroll naar beneden naar 'FTP-gegevens' (1) en klik op 'Naar FTP-gegevens' '(2).

luN0_oDw4Ad7Pj58G1xrgKaCJWLCyjWJ0A

Stap 3: Wijzigen

Je komt nu in het volgende scherm. Controleer in het dropdown menu (1) of je het gewenste pakket hebt geselecteerd. Ga naar je FTP gegevens (2) en klik op de blauwe link 'wijzig wachtwoord' (3).

iY9qcYpe3W9HJTqWlC8tEuKnnGVotL0sKg

Stap 4: Nieuw wachtwoord

Je komt nu in dit scherm. Typ hier je gewenste wachtwoord in (1). Je kunt op 'Genereren' klikken als je het systeem zelf een wachtwoord wilt laten verzinnen en op 'Tonen' als je het wachtwoord wilt inzien. NB: Als je genereren gebruikt, verwijder je een zelf ingetypt wachtwoord.

Vervolgens vul je ter bevestiging het wachtwoord nogmaals in (3) en klik je op OK (4). Het wachtwoord is nu aangepast.

34i-wpEh-2mJfB2xW-evdZcfnv1qG6xBnA


D
Dmitri is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.