Mijn Yourhosting klantomgeving - Hoe werkt het Partnerprogramma bij Yourhosting

We gaan over op een nieuwe online klantomgeving; Mijn Yourhosting. Op deze pagina vind je een stappenplan over het partnerprogramma in Mijn Yourhosting. Heb je nu al een andere klantomgeving bij ons voor het beheren van je producten en gegevens? Je beheert dan nu je producten en gegevens nog gewoon in je huidige omgeving, zoals je gewend bent. Klik dan hier voor een overzicht met de handleidingen voor die klantomgeving.


In je klantomgeving op onze website, zie je in het menu links onder Account ook de optie Partnerprogramma. Dit is een manier om Yourhosting aan te bevelen bij vrienden en kennissen; als zij via jou klant worden en producten bestellen krijg jij hier een percentage van uitbetaald.

Inhoudsopgave

Hoe meld ik mij aan?

Ga naar Partnerprogramma in de sidebar, links in Mijn Yourhosting en kies voor Aanmelden. Dit verplicht je tot niets en je kunt hier meteen de details van het partnerprogramma inzien, zoals de kickback tarieven (het percentage wat jij verdiend van nieuwe bestellingen via jou). 

S-s1m_MrVPj2LLuYG8S5_LW33a97TDEyRQ

Hoe kan iemand via mij klant worden?

In het overzicht van het partnerprogramma zie je een URL staan, met daarachter een knop om deze te kopiëren. Deze kun je doorgeven aan geïnteresseerden; wanneer ze de link volgen kunnen ze zich aanmelden bij Yourhosting en producten bestellen. Van de deelnemende producten krijg jij een percentage zodra de nieuwe klant betaald heeft.

Hoeveel verdien ik er mee?

Je ziet in het overzicht voor welke producten een kickback tarief geldt en hoe hoog dit is. Voor elke bestelling krijg je dit percentage uitgekeerd. We maken dit één keer per maand aan je over op het bij ons bekende rekeningnummer.

Wat zijn mijn verantwoordelijkheden?

Voor deelname aan het partnerprogramma hoef je nieuwe klanten alleen maar naar ons door te verwijzen via je link. Je draagt geen verantwoordelijkheid voor de support, service of facturatie en hebt geen klantrelatie met de klanten die zich aanmelden bij ons via de link. Als je interesse hebt om je eigen klanten te beheren en prijzen te bepalen, dan kun je je aanmelden voor ons Resellerprogramma.

D
Dmitri is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.