Mijn Yourhosting klantomgeving - Wat is Premium DNS bij Yourhosting

We gaan over op een nieuwe online klantomgeving; Mijn Yourhosting. Op deze pagina vind je een stappenplan over Premium DNS in Mijn Yourhosting. Heb je nu al een andere klantomgeving bij ons voor het beheren van je producten en gegevens? Je beheert dan nu je producten en gegevens nog gewoon in je huidige omgeving, zoals je gewend bent. Klik dan hier voor een overzicht met de handleidingen voor die klantomgeving.

Als je een domeinnaam bij Yourhosting hebt geregistreerd, met minimaal DNS/Redirect service hier aan gekoppeld, heb je beschikking over de DNS. Yourhosting biedt daarnaast de mogelijkheid om Premium DNS af te nemen. In dit artikel vertellen we meer over de voordelen en het gebruik van Premium DNS.

Inhoudsopgave

Wat is Premium DNS?

Als je Premium DNS afneemt, kun je gebruik maken van DNS Made Easy een professionele tool voor het beheren van DNS. Dit geeft je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk templates toe te passen en instellingen te optimaliseren voor een snellere een veilige verbinding. Veel grote webshops maken hier gebruik van.

Hoe zet ik dit aan? 

Als je bent ingelogd op Mijn Yourhosting, ga je naar Domeinnamen en klik je vervolgens op het tandwiel-icoontje helemaal rechts van je domeinnaam.

6svqFZrtrRJzMLd4dDVBN6mU2rcaE1c9Gg

In het nieuwe scherm scroll naar onderen, naar het rijtje Domein eigenaar, Nameservers, DNSSEC en uiteindelijk Premium DNS. En klik op de button rechts om het aan te zetten. 

_G3hDnFeylsV5pQSLYHYpC0yGuwEG2VhcQ

Je ziet het tarief en je kunt vervolgens bevestigen om Premium DNS in te schakelen. Via dezelfde weg kun je het ook weer uitschakelen. 

tupzNLhjuyKqRTmFkFaOztUIuxZ-hmDyOw


D
Dmitri is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.