Mail van Argeweb importeren/exporteren in Outlook voor Mac

Als je mail hebt via Argeweb kun je hiervoor een account instellen in Outlook voor de Mac. Deze data kun je vervolgens als een bestand exporteren en later weer importeren.

Inhoudsopgave

Importeren

1. Open Outlook en ga naar Bestand -> Importeren;
  2. Kies de bestanden die je wilt importeren. Als je al eerder Outlook hebt gebruikt kies je voor de optie Outlook-gegevensbestand;
  3. Kies welk bestand je wilt importeren. Dit kan een .PST of .OLM zijn;
  4. Klik op Importeren;
  5. Zodra het importeren is voltooid wordt dit aangegeven door Outlook.

Exporteren

1. Open Outlook en ga naar Bestand -> Exporteren;
  2. Kies welke gegevens je wilt exporteren en klik op de pijl rechts;
  3. Kies wat je met de items wil doen nadat deze zijn geëxporteerd;
  4. Je kunt de bestandsnaam en de locatie aanpassen;
  5. Klik op Bewaar en de back-up wordt gemaakt.