Apple Mail: Hoe zet ik mijn back-up terug bij Yourhosting

Heb je een back-up gemaakt en wil je deze back-up gebruiken om oude e-mails, contacten of agendapunten te herstellen, doorloop dan deze handleiding. In deze handleiding loop je stap voor stap door het proces en kun je makkelijk en snel je verloren e-mails, contacten en agendapunten herstellen.

Inhoudsopgave

Stap 1: Herstellen e-mail

Mis je e-mail? Dan gebruik je de eerder gemaakte back-up om alle e-mails weer in Apple Mail te krijgen.

Open Apple Mail. Klik op Archief en dan op ‘Importeer postbussen…’

pHzkLdMad0z8nLmMvJs59cMf4zP7vIqSRQ

Stap 2: Herstellen e-mail

Selecteer de optie ‘Bestanden met mbox-structuur’ en klik vervolgens op ‘Ga door’.

a-Oy9_xAbGZ7uRxTOpSWeU3UTX0rHF3TcA

Stap 3: Herstellen e-mail

Selecteer het eerder gemaakte back-up-bestand. Dit bestand eindigt waarschijnlijk op ‘.mbox’. Klik dan op ‘Kies’.

-eGloel_jssSonm5kkVL3sNTljX9pDml7A

Stap 4: Herstellen e-mail

Klik op ‘Gereed’ om het importeren af te ronden.

Rbui03vMZCYcgDE8pljKVhHih1k_W3oQCw

Stap 5: Herstellen e-mail

Je berichten zijn nu geïmporteerd en staan in een losse map binnen Apple Mail. Open de map ‘Geïmporteerd’ en klik op ‘mbox’ om je oude berichten in te zien.

Je kunt alle berichten in de mbox-map selecteren en naar de juiste map slepen.

mE4itLvtsqYAeUafl1iIU2xQXhFZ3UDiCw

Stap 6: Herstellen contacten

Mis je contacten, dan gebruik je de eerder gemaakte back-up om je contacten te herstellen.

Open de applicatie ‘Contacten’. Klik bovenin het scherm op ‘Archief’ en dan op ‘Importeer…’

T6_H8coE6Co4F5yZwaO2Pq7aWMF0-ZTopA

Stap 7: Herstellen contacten

Was je contactenlijst helemaal leeg, dan zijn nu al je contacten weer toegevoegd.

Heb je contacten in je lijst staan die ook in je back-up staan, dan krijg je een waarschuwing. Heb je sinds het maken van de back-up geen nieuwe contacten toegevoegd, klik dan op de optie ‘Vervang alles’.

w8ybDbj5mFLYWEKFpvGPn8aIWn0wz9IlJw

Stap 8: Herstellen agenda

Mis je onderdelen in je agenda, volg dan deze stappen om de back-up van je agenda te importeren.

Open de applicatie ‘Agenda’. Klik bovenin het scherm op ‘Archief’ en vervolgens op ‘Importeren…’

5GXFNkbC9OvvGU9qBEyTCZLembbTUW2ZZg

Stap 9: Herstellen agenda

Selecteer het back-up-bestand van je agenda en klik op ‘Importeer’.

5F_DEcuFJOVqmxOk8E-K8-AyuC0rBUKexg

Stap 10: Herstellen agenda

Klik op ‘Zet terug’ om de back-up van je agenda te importeren.

fwv3rug7mQDZOuMcNFsV2cLSmWZo07flbA