Mail importeren bij Yourhosting

Hoe maak ik gebruik ik van 'Mail importeren' in de Hostingmanager. Op deze pagina vertellen wij je meer.

Inhoudsopgave

Wat is Mail importeren?

Mail importeren is een ingebouwde tool in de Hostingmanager waarmee je je e-mail van een ander mailbox kan importeren in je mailbox bij Yourhosting.

Wanneer heb ik een functie als 'Mail importeren' nodig?

Je hebt deze functie nodig wanneer je e-mail van je oude mailbox wilt overzetten naar een nieuwe mailbox. Met 'Mail importeren' kun je je e-mail zelf verhuizen. Afhankelijk van het protocol dat je gebruikt, verhuis je naast e-mail ook de mappenstructuur, contacten, kalenders, taken en notities.

Hoe gebruik ik 'Mail importeren'?

Om je e-mail over te zetten naar Yourhosting, volg je deze stappen.

Heb ik software nodig om mijn mail te importeren?

Je hoeft geen software te installeren om je mail te importeren. De migratie kun je vanuit je internetbrowser uitvoeren.

Welke protocollen ondersteunt 'Mail importeren'?

Easymove ondersteunt alle standaard protocollen zoals POP3, IMAP en EWS. Weet je niet welk protocol je gebruikt, neem dan contact op met je e-mailprovider.