Verhuis je e-mailadres in een paar minuten bij Yourhosting

Verhuis nu je e-mailadres naar Yourhosting zonder dat je e-mail verloren gaat. Het verhuizen van je e-mailadres kan heel snel. Wanneer je vandaag de verhuizing start, kun je vanaf morgen al e-mail ontvangen via je nieuwe e-mailaccount bij Yourhosting.

E-mailpakketten

Bij onze e-mailpakketten zitten standaard virusscanners, spamfilters, webmail, afwezigheidsberichten en mailinglists inbegrepen. Ook kun je je e-mail doorsturen naar een ander e-mailadres.

Hoe verhuis ik een e-mailadres?

Start hier de verhuizing van je domeinnaam. Klik in de shop op 'Verhuis' en vul je verhuiscode in. Bepaal vervolgens of je een e-mail- of hostingpakket bij je domeinnaam afneemt. Vul aansluitend je gegevens in en kies je betaalwijze. Klik tenslotte op 'Bestelling bevestigen'. Je doorloopt onze shop in ongeveer vijf minuten, en wij zetten je verhuizing direct in gang. Afhankelijk van de domeinnaam duurt de verhuizing enkele minuten tot een paar dagen.

Je ontvangt van ons direct een e-mail met inloginstructies. Via je online klantomgeving bij Yourhosting klik je door naar de Hostingmanager. In deze technische beheeromgeving kun je eenvoudig en snel e-mailadressen instellen en beheren.

E-mail verhuistips

• Sla e-mail op je computer op voordat je je producten opzegt bij je hostingprovider.
  • Geef bij je hostingprovider aan dat je de domeinnaam verhuist. Je ontvangt een verhuiscode of een bevestigingsmail die nodig is om de domeinnaam te verhuizen.
  • Geef na je bestelling de verhuiscode door via je klantomgeving bij Yourhosting. Wij starten de verhuizing voor je.
  • Stel de juiste gegevens in voor je e-mail bij Yourhosting.