E-mail instellen op een smartphone bij Yourhosting

E-mail instellen op je smartphone? Hieronder vind je welke gegevens je nodig hebt. Lees ook onze FAQ E-mail Instellen Android en iOS (iPhone)

Let op, de Outlook-app gebruikt momenteel een verouderde beveiligingsprotocol en werkt daardoor niet goed samen met het meer up-to-date beveiligingsprotocol wat onze servers vereisen. We raden je daarom af de Outlook-app te gebruiken, gebruik liever de standaard app van je telefoon, Android Mail, de Gmail-app of de Apple Mail app.

Inhoudsopgave

Benodigde gegevens:

• E-mailadres: Je vindt de ingestelde e-mailadressen in de Hostingmanager. In de Hostingmanager ga je naar de ‘Mail’-pagina om het e-mailadresoverzicht te zien.
  • E-mailwachtwoord: Het wachtwoord dat bij de e-mailbox hoort die je wilt instellen.
  • Gebruikersnaam: Je e-mailadres. Het is mogelijk dat meerdere e-mailadressen gekoppeld zijn aan één mailbox. Je kunt echter alleen inloggen met het hoofd e-mailadres van deze mailbox. Vul hier daarom het hoofd e-mailadres in. Deze gebruikersnaam is ook voor server inkomende en uitgaande post hetzelfde.
  • Poortnummer inkomend: Gebruik je een IMAP-verbinding (aanbevolen) dan is het poortnummer van de inkomende mailserver 993. Gebruik je een POP3-verbinding, dan is het poortnummer 995. Het verschil tussen IMAP en POP3 vind je op onze supportpagina.
  • Poortnummer uitgaand: Het poortnummer van onze uitgaande mailserver 465.
  • Versleuteling (inkomend en uitgaand): SSL/TLS. Dit is een beveiligde verbinding.
  • Serveradres (inkomend en uitgaand): Het serveradres is mail.yourhosting.nl

(Video)handleidingen

Wachtwoord kwijt

Volg onderstaande stappen om een nieuw e-mailwachtwoord in te stellen:

1. Log in op je klantomgeving bij Yourhosting;
  2. Klik in het menu op Hostingmanager;
  3. Klik door naar de Hostingmanager van je pakket;
  4. Ga naar ‘Mail’;
  5. Klik op de mailbox waarvoor je een nieuw wachtwoord wilt instellen;
  6. Stel een nieuw wachtwoord in en klik op ‘Ok’ of ‘Toepassen’.