Mail van Yourhosting instellen in Outlook 2011 voor Mac

Let op: Dit is een oude en onveilige versie en wordt daarom niet meer ondersteund. We raden je aan om Outlook voor Mac te upgraden naar de nieuwste versie. Als je geen kosten wilt maken zijn er ook betrouwbare gratis applicaties beschikbaar zoals Thunderbird.

Inhoudsopgave

Stap 1: Benodigde gegevens

Om je e-mailadres in te stellen in je mailprogramma heb je een aantal mailgegevens nodig. Lees hier welke gegevens dit zijn en waar je deze vindt. Een overzicht van al mailadressen in je pakket staat in Plesk onder Mail.

Stap 2: Open Outlook

• Klik in de menubalk op Hulpmiddelen en vervolgens op Accounts;

Suwnn2jjlEXDgwhVI3tul3tQHxVv05kWNw

• Een pop-up venster opent. Klik op de button Andere e-mail;

Stap 3: Vul je e-mailadres in

• Outlook vraagt om je e-mailadres en wachtwoord. Vink dan de optie Automatisch configureren uit;

_skCOCm7Vie9t7TMb8uJZbrsMUeEebVClA

Stap 4: Invullen mailgegevens

Vul de volgende informatie in:

• Wachtwoord: Het wachtwoord van je mailadres;
  • Gebruikersnaam: Vul je e-mailadres in;
  • Type account: Wij raden IMAP aan;
  • Server inkomende e-mail: Vul het serveradres in (zie stap 1);
  • Zet achter het serveradres voor de inkomende e-mail 993 als IMAP-poort (bij POP3 is het 995);
  • Vink SSL gebruiken aan;
  • Server uitgaande e-mail: vul hetzelfde serveradres in als bij inkomende e-mail;
  • Zet achter het serveradres voor de uitgaande e-mail 465 als poort. Kun je dit niet invullen, vink dan Standaardpoort negeren aan;
  • Vink SSL gebruiken aan;
  • Pad van de hoofdmap: hier hoort niets te staan. Staat hier 'NBOX ingevuld? Haal dit dan weg;

Klik op Account toevoegen.