Mail van Yourhosting instellen in Outlook 2016 voor de Mac

Als je mail afneemt bij Yourhosting dan kun je dit toevoegen aan Outlook 2016 op de Mac. In deze handleiding leggen we je uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Benodigde gegevens

• Uiteraard heb je een mailadres bij Yourhosting nodig. Je leest hier hoe je een postvak aanmaakt.
  • Je hebt ook mailgegevens nodig. Lees hier welke gegevens dit zijn.
  • Een overzicht van al je e-mailadressen vind je in Plesk onder Mail.

Stap 1: Outlook

• Open Outlook 2016 for Mac;
  • Klik in de menubalk op Extra en vervolgens op Accounts.

1Kpp6bg7Ws5T25p3OJBO5mQ3YXfrOse0sw

Stap 2: E-mailadres toevoegen

• Klik op E-mailaccount toevoegen;
  • Voer je e-mailadres in en klik op Doorgaan.

9O95hE2wTu1xkFuGKT5gLb6Ugx9SDxqEdw

Stap 3: Mailgegevens

Vul de volgende informatie in:

• Type account: kies de instelling die je wenst. Wij raden IMAP aan.
  • E-mailadres: hier staat je mailadres al ingevuld, dit kun je laten staan;
  • Gebruikersnaam: Vul hier je e-mailadres nogmaals in;
  • Wachtwoord: Het wachtwoord van je mailbox
  • Server inkomende e-mail: Het serveradres is mail.yourhosting.nl
  • Poort inkomende server: 993 bij IMAP (bij POP3 is het 995)
  • Vink SSL aan;
  • Server uitgaande e-mail: vul hetzelfde serveradres in als bij inkomende e-mail.
  • Poort uitgaande server: 465
  • Vink SSL aan;
  • Pad van de hoofdmap: hier hoort niets te staan. Staat hier INBOX ingevuld? Haal dit dan weg.

Klik op Account toevoegen en vervolgens op Gereed