ASP.Net bij Yourhosting voor Windows hosting

ASP.NET is de opvolger van ASP en onderdeel van het ASP.NET-hostingplatform. Het is Microsoft's antwoord op component gebaseerde architecturen zoals J2EE en CORBA. Met behulp van dit framewerk maak je eenvoudig een website die geïntegreerd is met je bedrijfssoftware.

ASP.NET bij Yourhosting

Heb je je webpagina geschreven met ASP.NET? Host je website dan bij Yourhosting. Wij bieden diverse Windows-gebaseerde hostingpakketten aan. Kies het hostingpakket dat het best bij je past.