Yourhosting - Shell Access (SSH) voor je hostingpakket

Op de hostingpakketten van Yourhosting is SSH uitgeschakeld. Wil je Shell Access hebben, neem dan een Unmanaged VPS af. Met een Unmanaged VPS heb je de mogelijk zelf een distributie te installeren en de server in zijn geheel te beheren. Met een Unmanaged VPS heb je ook onbeperkt toegang tot de commandline. Enkele voordelen van een uitgebreide SSH-toegang zijn:

• Bestanden kopiëren via het beveiligde SCP-protocol;
  • Gebruikmaken van je favoriete tekstverwerker (bijvoorbeeld vi of nano);
  • Diverse software als rsync, svn en git;
  • Back-up tools zoals zip en tar;

Heb je interesse in deze Shell Access-toegang op een Unmanaged VPS? Bekijk de verschillende Unmanaged VPS-pakketten.