Yourhosting - Welke PHP-versie ondersteunt Yourhosting?

PHP is een veelgebruikte scriptingtaal op internet. Bij Yourhosting werk je met de meest stabiele versie, dat hoeft niet altijd de meest recente versie te zijn. Mocht je website nog niet klaar zijn voor de meest recente versie, dan bieden we ook nog een aantal oudere versies aan. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. We wachten daarom altijd met het installeren van de nieuwste versie totdat deze goed is getest.

Lees meer over PHP

Wil je weten hoe de PHP-configuratie er op je eigen account uitziet? Maak dan het bestand info.PHP aan met deze code er in:

<? phpinfo(); ?>

Ga vervolgens naar je domeinnaam en zet erachter:

/info.php

(Dus https://vulhierjedomeinnaamin/info.php). Daar kun je de de PHP-configuratie bekijken.