Inloggen in de Yourhosting Hostingmanager vanuit Mijn Account

Ben je klant van Yourhosting en werk je met Mijn Account? Dan kun je vanuit je klantomgeving inloggen in de Hostingmanager. In deze handleiding leggen we uit hoe dat gaat.

Inhoudsopgave

Inleiding: Mijn Account of Mijn Yourhosting

Als je al wat langer klant bent bij ons dan maak je wellicht nog gebruik van de oude klantomgeving. Dit is Mijn Account. Je zit dan hier goed. Voor nieuwere klanten hebben we Mijn Yourhosting. Ziet onderstaand scherm er niet bekend uit? Dan is deze handleiding niet ideaal voor jou. Je kunt naar onze supportpagina voor Mijn Yourhosting gebruikers.

wks7FnavykbKZzIGCPXuqygNrxALLBMOoA

Inloggen in Mijn Account

1. Ga naar de website;
  2. Klik rechtsboven op Inloggen;
  3. Kies voor Mijn Yourhosting;
  4. Log in met je mailadres en wachtwoord.

Naar de Hostingmanager

Als je in Mijn Account bent ingelogd, zijn er twee manieren waarop je naar de Hostingmanager kunt gaan.

Mijn producten

1. Ga in het menu links naar Mijn Producten;
  2. Klik je pakket aan;
  3. Klik uiterst rechts op de oranje button Hostingmanager.

1djDzXNfU97w2zL_vwZEe9l4o6b-dz6_Ig

Hostingmanager

1. Ga links in het menu naar Hostingmanager;
  2. Klik je pakket aan;
  3. Kies uiterst rechts voor Hostingmanager.

CZCQ5hKRIJ2Grlg074NcOHJlEu_PDnc7kA