Eigen error- of 404-pagina instellen bij Yourhosting

Je account wordt standaard opgeleverd met een 404.html van Yourhosting. In de Hostingmanager stel je eenvoudig je eigen error-document in. Log hiervoor in op Mijn Account en klik door naar de Hostingmanager. Ga naar ‘Instellingen’ en vervolgens naar ‘Foutpagina’s’ om je error-pagina aan te passen.

Error 401 - 401.html

Als een Error 401 optreedt verschijnt de pagina http://www.myexample.nl/errors/401.html op je hostingaccount.

Error 404 - 404.html

Vraagt je bezoeker een pagina op die niet bestaat, dan verschijnt een Error 404. Je bezoeker ziet dan de volgende pagina: http://www.myexample.nl/errors/404.html

Error 500 - 500.html

Wanneer je een CGI- of Perl-programmeerfout in de code op je account hebt, krijgt de bezoeker een Error 500 (internal server error) te zien. Je account toont dan de pagina http://www.myexample.nl/errors/500.html

Let op: zorg ervoor dat een error file op je account minimaal 512 bytes groot is in verband met de instellingen van Internet Explorer.

Hoe pas ik een error - of 404-pagina aan

De webserver instellen om aangepaste foutmeldingspagina's te tonen voor een site:

• Schakel de ondersteuning voor aangepaste foutmeldingspagina's in.
  1. Ga naar 'Websites & domeinen' en klik op 'Hosting & DNS' en vervolgens op 'Hostinginstellingen'.
  2. Selecteer het selectievakje 'Aangepaste foutmeldingspagina's'.
  3.  Klik op 'OK'.
  • Maak verbinding met je FTP-account en ga naar de map error_docs.
  • Open het bestand met een HTML-editor en vervang de code van het bestand naar een gepersonaliseerde foutmelding. Zorg er wel voor dat je de exacte bestandnamen behoudt:
  • 400 Bad File Request - bad_request.html
  • 401 Unauthorized - unauthorized.html
  • 403 Forbidden/Access denied - forbidden.html
  • 404 Not Found - not_found.html
  • 405 Method Not Allowed - method_not_allowed.html
  • 406 Not Acceptable - not_acceptable.html
  • 407 Proxy Authentication Required - proxy_authentication_required.html
  • 412 Precondition Failed - precondition_failed.html
  • 414 Request-URI Too Long - request-uri_too_long.html
  • 415 Unsupported Media Type - unsupported_media_type.html
  • 500 Internal Server Error - internal_server_error.html
  • 501 Not Implemented - not_implemented.html
  • 502 Bad Gateway - bad_gateway.html
  • 503 Service Temporarily Unavailable - maintenance.html

De webserver zal na een aantal uur je foutmeldingspagina's gaan gebruiken, zodra deze opnieuw is opgestart.