Exchange-modus met cache uitschakelen in Outlook 2013

Exchange cache modus is een optie welke gebruikt kan worden in combinatie met een Exchange e-mailaccounts en het programma Microsoft Outlook ( 2013 ).

De exchange cache modus zorgt ervoor dat uw gegevens lokaal worden opgeslagen op uw systeem, zodat de reeds opgehaalde e-mailberichten/items ook offline benaderbaar zijn. Tevens zorgt dit ervoor dat er minder connectie met de Exchange server plaats vind en de performance van Outlook verbeterd.

Over het algemeen is het dus handig om deze modus aan te hebben, Outlook zorgt hier standaard voor bij Exchange accounts. Het kan echter ook voorkomen dat de Exchange cache modus voor problemen zorgt.

Bijvoorbeeld als de cache modus oude verwijzingen of gegevens heeft opgeslagen en deze hanteert in plaats van de correcte verwijzingen/gegevens op de server.

In sommige gevallen is het dus noodzakelijk om de exchange cache modus uit te schakelen.

Om de Exchange cache modus uit te schakelen start u het programma Microsoft Outlook 2013 en u volgt de volgende stappen.

1. U gaat naar Bestand.

2. U klikt op de knop Accountinstellingen en kiest vervolgens nogmaals voor Accountinstellingen.

3. U selecteert uw Exchange account en kiest voor Wijzigen.

4. U schakelt vervolgens de optie ‘Exchange-modus met cache gebruiken’ uit.

Na een herstart van het e-mailprogramma is de Exchange cache modus succesvol uitgeschakeld. Indien u een extra postvak ( gedeeld postvak ) heeft ingesteld en u wilt ook hiervan de exchange cache modus uitschakelen, dan kunt u de rest van de stappen vervolgen.


5. U klikt op ‘Meer instellingen’.

6. U selecteert het extra postvak en u schakelt de optie ‘Exchange-modus met cache gebruiken’ uit.

D
Dmitri is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.