Gebruikers toevoegen aan uw Windows 2012 VPS

In dit artikel leggen we u uit hoe u gebruikers kunt toevoegen in uw Windows 2012 VPS.

U beweegt uw muis naar de rechter boven of onder kant totdat er een grijze balk naar voren komt. In deze balk klikt u op ‘Settings’.

Vervolgens klikt u op ‘Control Panel’.

Nu zijn we in het configuratie scherm. Hier klikken we op ‘User Account.

Nu klikt u wederom op ‘User Accounts’.

Klik op ‘Manage another account’.

Nu komt u in een overzicht van gebruikers voor deze VPS. Hier heeft u dan ook de optie om een nieuwe gebruiker toe te voegen.

Wanneer u op ‘Add a user account’ klikt, krijgt u een blauw scherm waarin u de gegevens van de nieuwe gebruiker kunt toevoegen.

Zodra u alle gevraagde gegevens heeft ingevuld, klikt u op ‘Next’ en ‘Finish’.

Nu heeft u de gebruiker aangemaakt en zien we de zojuist aangemaakte gebruiker in het overzicht staan.