Een Private Network aanmaken via Mijn Argeweb

Om effectief gebruik te kunnen maken van een virtueel privénetwerk zal deze eerst via uw persoonlijke Mijn Argeweb-omgeving moeten worden aangemaakt. Om deze omgeving te benaderen kunt u op deze link klikken, waarna u inlogt met uw klantnummer en het bijbehorende wachtwoord.

Zodra u bent ingelogd klikt u op Beheren en vervolgens op Argeweb Cloud. Vervolgens kunt u onder het kopje Private Networks klikken op hier om naar de pagina te gaan waar het netwerk kan worden aangemaakt.

U bent nu het Argeweb Cloud netwerkoverzicht terecht gekomen. Klik linksonder van de pagina op Netwerk toevoegen om een nieuw netwerk aan te maken.

Selecteer indien nodig een subklant en vul een label in. Klik vervolgens op Opslaan.

U ziet nu dat uw aangemaakte netwerk beschikbaar is. Selecteer nu het aangemaakte netwerk om deze verder te kunnen configureren. In het voorbeeld is dit netwerk 13.

Voeg onder het kopje Members nu de gewenste servers toe en klik vervolgens op Opslaan. De servers worden nu aan het virtuele privénetwerk toegevoegd.

Zodra dit proces afgerond is zal er een nieuwe netwerkadapter zichtbaar zijn vanuit het besturingssysteem dat op de VPS draait. U kunt nu op deze pagina een besturingssysteem selecteren om te zien hoe u uw Argeweb Cloud-servers configureert om hetzelfde virtuele privénetwerk te gebruiken.

Let op: Het is niet mogelijk om een VPS aan meer dan twee virtuele privénetwerken toe te voegen.

J
Jeffrey is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.