Mailboxen aanmaken in Plesk

Voor het aanmaken van mailboxen kunt u de volgende stappen volgen: 

U kunt inloggen in het Plesk Panel en gaan naar 'Mail'.

kkhDD8kAIAS-EX5XEAwX_AR1JQUMYJAJvw

U kunt op 'Create E-mail Address' klikken.

YCWsHvLSRchvFPRS5zc8xLnQHhTj8AfgjA

U kunt onder het kopje 'General' de primaire gegevens invullen, zoals bij 'E-mail address' de naam van het e-mailaccount.

Bij 'Mailbox' kunt u de grootte van de mailbox bepalen.

Bij 'Password' kunt u het gewenste wachtwoord voor deze mailbox invullen. Ik raad u aan een sterk wachtwoord in te vullen, zodat deze niet makkelijk te achterhalen is. U kunt de wijzigingen opslaan door op 'Ok' te klikken.

iS9HurrPoACsF5r-7L9SJlyfhr6HDlP2Xg

Onder het kopje 'Forwarding' kunt u een e-mailadres invullen. Alle e-mail welke naar deze mailbox wordt verstuurd, zal worden doorgestuurd naar het e-mailadres welke u hier invult. U kunt hier één of meer e-mailadressen invullen. U kunt de wijzigingen opslaan door op 'Ok' te klikken.

qBDMGbsHgSoOk_y8kdUPkDb4tulGcdTwSQ

Onder het kopje 'E-mail Aliases' kunt u een alias aanmaken. Met een alias koppelt u een extra e-mailadres aan één of meer reeds bestaande e-mailaccounts. In tegenstelling tot een e-mailaccount wordt bij een alias geen mailbox aangemaakt en geen e-mail op de server opgeslagen. Ontvangen e-mailberichten worden door een alias gelijk doorgestuurd aan de ingestelde e-mailadressen. U kunt de wijzigingen opslaan door op 'Ok' te klikken.

CUHuPP9H1Mj0pL-uxUdyCqoKk0T0IcnIcg

Onder het kopje 'Auto-Reply' kunt u een 'Auto-Reply' instellen. Een 'Auto-Reply' zorgt dat iedereen die een bericht naar uw e-mailadres verstuurd automatisch direct een bericht terug gestuurd krijgt met de door u gekozen tekst. Deze optie is erg handig wanneer u bijvoorbeeld voor een langere tijd niet in de gelegenheid bent uw e-mail te beantwoorden. U kunt de wijzigingen opslaan door op 'Ok' te klikken.

0dJnjbxtA7OhGI5FvpzIoBRpy9uuxZq5Mg


D
Dmitri is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.