Installatie e-mailaccount POP3/IMAP (Windows Live Mail)

Wanneer u Windows Live Mail heeft gestart, gaat u naar 'Accounts' en kiest u voor 'E-mail'.

In deze pop-up geeft u uw account gegevens op en klikt u op 'Volgende'.

E-mailadres: <uw e-mailadres>

Wachtwoord: <het bijhorende wachtwoord>

Schermnaam voor verzonden berichten: <uw eigen naam of bedrijfsnaam>

Kies vervolgens voor "Serverinstellingen handmatig configureren en klik op volgende.

Na het invullen van deze gegevens, krijgt u een nieuwe pop-up. Hier kunt u vervolgens uw gegevens invullen en op 'Volgende' klikken.

• Servertype: <POP of IMAP>
  • Serveradres: mail.argewebhosting.nl
  • Verifiëren met: Niet-versleutelde tekst
  • Gebruikersnaam: <uw e-mailadres>
  • Server uitgaande post: mail.argewebhosting.nl

Bij "server voor uitgaande e-mail (SMTP)" verandert u de poort van 25 naar 587. Klik het vakje "Vereist verificatie" aan en klik op volgende.

Vervolgens krijgt u een laatste pop-up waarin wordt weergegeven dat het account is toegevoegd. Om het proces af te ronden kunt u op 'Voltooien' klikken.

Uw e-mailaccount in toegevoegd.