POP account van Argeweb instellen in Gmail

Om een POP e-mailaccount te kunnen beheren binnen Gmail dient u deze alvorens toe te voegen. Voor het toevoegen hiervan kunt u naar de website van Google gaan, namelijk: mail.google.com

1. Zodra u naar deze website gaat, krijgt u een inlogscherm waarin u uw e-mailadres en bijbehorende wachtwoord dient in te vullen van uw Gmail account.

2. Zodra u bent ingelogd kunt u aan de rechter bovenzijde klikken op het tandwieltje, hiermee wordt de optie 'Instellingen' aangeduid.

3. Op deze pagina kunt u in de tabbladen bovenaan voor ‘Accounts en Import’ kiezen. Vervolgens kunt u bij ‘Mail van andere accounts (met POP3) controleren’ op ‘Je eigen POP3-emailaccount toevoegen’ klikken.

4. In het pop-up venster kunt u het e-mailadres invullen in welke u binnen Gmail wilt instellen.

5. Na het invoeren van het gewenste e-mailadres klikt u ‘Volgende stap >>’ klikken.

6. U vult hier de volgende gegevens in:

• E-mailadres: <het e-mailadres welke u in wilt stellen>
  • Gebruikersnaam: <het volledige e-mailadres>
  • Wachtwoord: <het wachtwoord van uw e-mailaccount>
  • POP-server: <mail.uwdomeinnaam.extensie>

7. U kunt vervolgens op ‘Account toevoegen >>’ klikken.

8. Om het proces af te ronden klikt u op ‘Volgende stap >>’. Uw account is toegevoegd binnen Gmail.