Een kopie bewaren op server binnen Outlook 2007/2010/2013

Binnen Outlook is het mogelijk om een kopie op de server achter te laten. Als je ervoor kiest om een kopie op de server achter te laten op de server, kan je het bericht via https://webmail.argewebhosting.nl/ bekijken. Let er wel op als je deze optie gebruikt dat het mogelijk is dat je e-mail account vol loopt. Om deze instelling in te stellen binnen Outlook, volg de volgende stappen:

Stap 1

• Open Outlook en kies voor ’Extra --> Accountinstellingen’.
  • Mocht je gebruik maken van Outlook 2010, dan kies je voor ’Bestand --> Accountinstellingen’.
  • Bij Outlook 2013 ga je ook naar ’Bestand --> Accountinstellingen’.

Stap 2: In het overzicht van je e-mailaccount onder het tabblad ’Algemeen’, klik je dubbel op je account

Stap 3: Klik vervolgens op "Meer instellingen"

Stap 4: Open het tabblad "geavanceerd"

Stap 5: Onderaan in het scherm plaats je een vinkje bij ’Een kopie van berichten op de server achterlaten’. Onder deze optie stel je ook in na hoeveel dagen je een bericht van de server kan verwijderen. Als je deze optie inschakelt, hoef je niet via de webmail de berichten te verwijderen. Dit wordt via deze optie automatisch gedaan. Wel is het alsnog mogelijk dat je account vol loopt.

Je klikt op "OK" en daarna op "Volgende" -> "Voltooien".