E-mailaccount instellen in Hotmail

Je kunt je e-mailadres instellen binnen Hotmail, door de volgende stappen te volgen:

Stappenplan

Stap 1: Inloggen in je Hotmail account.

Outlook inlogscherm

Stap 2: Rechts bovenin klik je op het tandwieltje om naar de instellingen te gaan. Vervolgens klik je op ‘Meer e-mailinstellingen’ .

Meer e-mailinstellingen

Stap 3: Onder het kopje ‘Account beheren’, klik je op ‘Je e-mailaccounts’.

Je e-mailaccounts

Stap 4: Klik op ‘Toevoegen aan account voor verzenden en ontvangen’ .

Toevoegen aan account voor verzenden en ontvangen

Je ziet op deze pagina de optie ‘Geavanceerde opties’ staan, klik hier op.

Geavanceerde opties

Stap 5: Je vult de volgende gegevens invoor het toevoegen van het account:

Account gegevens

Naam: Je eigen naam en deze zal zichtbaar zijn in je Hotmail account

E-mailadres: Dit is het e-mailadres van welke je bij ons hebt

Gegevens inkomende server (POP3)

Serveradres: Mail.argewebhosting.nl

Poort: 110

Vereist een beveiligde verbinding: Niet aanvinken

Kopie achterlaten op de server: Je kiest hier zelf of er een kopie wordt achtergelaten op de server

Gebruikersnaam: Volledige e-mailadres welke ingesteld dient te worden

Wachtwoord: Wachtwoord van het betreffende account

Gegevens uitgaande server (SMTP)

E-mail verzenden via de server van je provider: Aanvinken

Server adres: Mail.argewebhosting.nl

Poort: 587

De optie ‘Dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord gebruiken om e-mail te versturen

en ontvangen’ vink je aan.

Je klikt na het invullen hiervan op ‘Volgende’.

E-mailinstellingen invullen

Stap 6: Je kiest hier waar de mail binnenkomt.

Bestemming e-mail kiezen

Klik op ‘Opslaan’.