Inloggen op de webmail bij Alphamega

Als je mail gebruikt van Alphamega kun je inloggen op de webmail. Zo kun je altijd via de browser je postvak benaderen. In deze handleiding leggen we je uit hoe je kunt inloggen op webmail.

Inhoudsopgave

Stappenplan

1. Ga naar webmail.jouwdomeinnaam.com (in plaats van jouwdomeinnaam.com vul je jouw domeinnaam in);
  2. Je komt dan in het inlogscherm van webmail.
  3. Vul bij gebruikersnaam jouw complete e-mailadres in;
  4. Vul bij wachtwoord het wachtwoord van die mailbox in;
  5. Klik op Login.

Beveiligde omgeving

Als je Roundcube webmail gebruikt, zet er dan https voor zodat je e-mail veilig kunt lezen en versturen.

Wachtwoord

Ben je je wachtwoord vergeten of wil je deze resetten? Lees dan hier hoe je een wachtwoord opnieuw instelt.