Hoe kan ik mijn mailbox vergroten of verkleinen bij Alphamega

Hier leggen we je uit hoe je de mailbox ruimte kunt vergroten of verkleinen via Mijn Alphamega dashboard in Plesk (Technical Controlpanel)

Handleiding

• Log in op Mijn Alphamega Dashboard
  • Ga naar het product waar je de mailbox bij hebt gemaakt (Classic/Hosting, TopSite, Email)
  • Klik op de betreffende domeinnaam om naar de instellingen te gaan
  • Klik in het extra menu door naar Plesk (Technical Controlpanel)
  • Klik links in het menu op Mail en vervolgens op de betreffende mailbox
  • Kies een standaard grootte in de dropdown of kies "Aangepast" en vul het aantal MB's in.
  • Klik op Opslaan

Tips

Je kan de grootte van de mailbox niet hoger zetten dan wat standaard bij je pakket hoort. Als dat bijvoorbeeld maximaal 3 GB is, dan kun je de grootte van de mailbox niet hoger dan 3 GB zetten.

Het totaal van je mailboxen kan niet groter zijn dan de totaal beschikbare ruimte voor e-mail. Bij Email 5 is dat 3GB. Bij Email 100 is dat 6GB en bij Email 500 en de meeste hostingpakketten is dat 15GB.

Ook handig:

N
Noemi is the author of this solution article.