Je wachtwoord van je Vevida e-mail aanpassen in Mijn Yourhosting

Het wachtwoord van je e-mailadres (lees: webmail) kun je eenvoudig zelf aanpassen in ons klantenportaal Mijn Yourhosting. Let hierbij op dat de inloggegevens van Mijn Yourhosting voormalig MyVevida(mogelijk) afwijken van je login van de Webmail!

Log in op Mijn Yourhosting met je contact e-mailadres en wachtwoord. Selecteer het desbetreffende domein en kies de optie E-mail. Klik op het e-mailadres waarvan het wachtwoord gewijzigd moet worden. Klik onder Wachtwoord op Verander wachtwoord of Verstuur wachtwoordreset.

Bij de eerste optie kun je zelf het wachtwoord direct wijzigen binnen Mijn Yourhosting. Met de tweede optie kan de gebruiker van het e-mailadres dit zelf doen via een wachtwoord e-mail reset link die wordt toegestuurd.

In beide gevallen kan de gebruiker kiezen voor een zelfgekozen of automatisch gegenereerd wachtwoord. Klik vervolgens op Bewaar. Het nieuwe wachtwoord is direct actief.

Indien je de inloggegevens van Mijn Yourhosting niet tot je beschikking hebt, dan kun je dit artikel raadplegen of neem contact op met de klantenservice.

Q
Quinten is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.