E-mail gebruiken bij Vevida - Roundcube Webmail

Inloggen op webmail

Je kunt inloggen op webmail door onderstaande stappen te volgen.

  • Ga naar onze website.
  • Klik rechts bovenin op Inloggen en kies voor Webmail.
  • Vul je e-mailadres in en klik op Volgende.
  • Vul het wachtwoord van je e-mailadres in en klik op Inloggen.


Wachtwoord vergeten

Het wachtwoord van je e-mailadres (lees: webmail) kun je eenvoudig zelf aanpassen in ons klantenportaal Mijn Account. Let hierbij op dat de inloggegevens van Mijn Account (mogelijk) afwijken van je login van de Webmail! 


Log in op Mijn Account met je contact e-mailadres en wachtwoord. Selecteer het desbetreffende domein en kies de optie E-mail. Klik op het e-mailadres waarvan het wachtwoord gewijzigd moet worden. Klik onder Wachtwoord op Verander wachtwoord of Verstuur wachtwoordreset.


Bij de eerste optie kun je zelf het wachtwoord direct wijzigen binnen Mijn Account . Met de tweede optie kan de gebruiker van het e-mailadres dit zelf doen via een wachtwoord e-mail reset link die wordt toegestuurd.


In beide gevallen kan de gebruiker kiezen voor een zelfgekozen of automatisch gegenereerd wachtwoord. Klik vervolgens op Bewaar. Het nieuwe wachtwoord is direct actief.


Indien je de inloggegevens van Mijn Account niet tot je beschikking hebt, dan kun je dit artikel raadplegen of neem contact op met de klantenservice.


Hoe log ik nu in op de oude webmail?

Je kunt nog steeds met je bestaande gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op je webmail;

Vevida SoGo webmail: Je logt hierop in via http://webmail.vevida.com


tip: Stond je wachtwoord eerder in je browser of wachtwoordprogramma opgeslagen en werd deze automatisch ingevuld? Doordat de url is gewijzigd, herkent je browser of wachtwoordprogramma het inlogscherm niet. Kopieer je wachtwoord uit je browser of wachtwoordprogramma, en plak deze in het inlogscherm. Daarna kun je goed inloggen en ervoor kiezen de wijziging op te slaan in je browser of wachtwoordprogramma. Hier lees je hoe je dat doet.

Q
Quinten is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.