Spam rapporteren bij Argeweb vanuit Thunderbird

Argeweb maakt gebruik van een Spamfilter voor alle e-maildiensten, zodat uw inkomende maar ook uitgaande e-mailberichten worden nagekeken voor onjuiste content.

Voor Mozilla Thunderbird is een Add-on beschikbaar, voor het geval dat u toch ongewenste e-mailberichten / spamberichten ontvangt. U kunt deze e-mailberichten dan direct vanuit Thunderbird aanmelden als spam bij het Spamfilter van Argeweb en verwijderen uit uw e-mailbox.

Op de volgende locatie kunt u de Add-on afhalen: Thunderbird Addon

U installeert de Add-on door de volgende stappen te volgen.

1. U opent Mozilla Thunderbird en u gaat naar Extra -> Add-ons

HrUfMHPnYWf1S1N3XV1F9Y6dIxGZS_zlhA

2. U klikt op het icoon naast de zoek balk en u kiest voor ‘Add-on installeren via bestand

kN4K00JVCPTFqyRnc7ocsujXFyykt1TnIA

3. U selecteer het bestand.

m3u8BdnkbGHKwT9LYQBwG_WPBLHH7FBvfA

4. U klikt op ‘Nu installeren’.

Zv-d6NgdHUqfAknBoRxm2bQKJvmogiEDbA

5. U herstart Mozilla Thunderbird met de knop ‘Nu herstarten’.

ZuKZWuuVlbeVqudjr0uUzf1g_Jo-Nj8EVg

6. Nadat het programma opnieuw is opgestart kunt u de plug-in gebruiken. U selecteer een spam e-mailbericht en drukt vervolgens op de Report spam knop.

hlgXWhkMFAJ_wuz1F-pUFGdu1xzMqfnZRw