Contactpersonen en agenda synchroniseren Vevida

Inhoudsopgave

Het synchroniseren van je agenda en contactpersonen kan via het CalDAV/CardDAV-protocol. Hiervoor kan je onderstaande instellingen gebruiken. Het verschilt per apparaat hoe dit exact ingesteld moet worden.


Synchroniseren van de Agenda (CalDAV)

Serveradres: https://sync.vevida.com Gebruikersnaam: geef je volledige e-mailadres op Wachtwoord: vul het bijbehorende wachtwoord in


Synchroniseren van de Contactpersonen (CardDAV)

Serveradres: https://sync.vevida.com Gebruikersnaam: geef je volledige e-mailadres op Wachtwoord: vul het bijbehorende wachtwoord in


E-mail, agenda en contactpersonen synchroniseren gebruikmakend van ActiveSync

Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van CalDAV/CardDAV in combinatie met IMAP. Als dit niet mogelijk is kan je ook gebruik maken van ActiveSync.


Serveradres: https://sync.vevida.com Serverpoort: 443 Beveiliging: SSL/TLS

Letop: standaard worden niet alle agenda’s gesynchroniseerd. Als je alle of een specifieke agenda wil synchroniseren moet je dit eerst aangeven in de webmail. Na het inloggen in de webmail klik je rechtsboven op het agenda logo. Aan de linkerkant staan nu alle aangemaakt agenda’s. Naast de agenda die je wil synchroniseren klik je op de verticale puntjes en dan op ‘Instellingen’. In het venster wat nu verschijnt vink je ‘Synchroniseren (Microsoft Enterprise ActiveSync)’ aan.



M
Marjolein is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.