Een ondertekening in je SoGo webmail instellen bij Vevida

Wil jij de e-mails die je verstuurd voorzien van een ondertekening? In je webmail bij Vevida is dat geen enkel probleem. In deze tutorial laten wij jou zien hoe je dit eenvoudig zelf kunt regelen.

Bekijk de video of doorloop de onderstaande stappen:

Ga naar de instellingen van je webmail door op het ‘tandwiel-icoon’  te klikken.

• Kies aan de linkerkant voor de optie ‘Mail’ en daarna in het rechterscherm voor ‘IMAP ACCOUNT’.
  • Klik nu op het ‘potlood-icoon’ om dit e-mailaccount te bewerken.
  • Onderaan het scherm dat nu verschijnt, zie je ‘Identities’. Klik op je naam om de identiteit te bewerken. In het deel dat uitvouwt zie je onderaan bij ‘Ondertekening’ de optie om een handtekening aan te maken.
  • Aanvullend kun je ook links aanmaken naar jouw e-mailadres, website en telefoonnummer.
  • Klik op het ‘link-icoon’ om het bijbehorende venster te openen.
  • Bij ‘Weergavetekst’ vul je jouw e-mailadres in.
  • Als Linktype kies je voor ‘E-mail’.
  • De invulvelden veranderen en bij ‘e-mailadres’ vul je weer jouw e-mailadres in.
  • Klik nu op ‘Ok’.

Wil je ook een link naar jouw website of telefoonnummer opnemen in jouw ondertekening? Herhaal dan de bovenstaande stappen en kies het juiste ‘linktype’.

Wil je ook je bedrijfslogo toevoegen? Dat kan heel eenvoudig door de afbeelding in het ondertekeningsveld te slepen.

Het aanpassen van de afmetingen van de afbeelding kan door op de afbeelding te dubbelklikken. Je kunt hier bijvoorbeeld de hoogte en breedte aanpassen.

Ben je klaar met het maken van jouw ondertekening? klik dan op ‘Ok’ en vergeet niet ook op het ‘diskette-icoon’ te kikken om de wijzigingen permanent op te slaan.

Q
Quinten is the author of this solution article.