E-mailaccount aanmaken met e-mailhosting bij Argeweb

Handleiding voor het aanmaken van een e-mailaccount bij e-mailhosting.

1. Zodra u bent ingelogd in Mijn Argeweb kunt u onder "beheren" klikken op "e-mailhosting".
  2. Klik vervolgens op "mailmanager".
  3. In het scherm "Mailbox maken" vult u het gedeelte in van het mailadres wat u voor het @ wenst te gebruiken en klikt vervolgens op "mailbox maken".
  4. De mailbox wordt meteen aangemaakt. Het wachtwoord dat bij de mailbox hoort verschijnt meteen in beeld:
  5. Sla dit wachtwoord goed op, of stel meteen een eigen wachtwoord in door het volgen van de stappen uit dit artikel.