Back-up van Argeweb maken en importeren in Outlook (.PST)

In dit artikel kunt u lezen hoe u een back-up kunt maken van uw Outlook (.PST) en hoe u een back-up kunt importeren.Korte omschrijving van de pagina.

INHOUDSOPGAVE

Cache instelling controleren

Mocht je gebruik maken van het type IMAP of Exchange controleer dan eerst of je alle e-mail in Outlook laat weergeven. Heb je een POP3 account dan kun je gelijk naar de Back-up maken stap.

Backup maken

1. U kunt binnen Outlook klikken op 'Bestand' klikken en daarna op 'Opties'.
  2. U krijgt de opties van uw account en Outlook te zien en hier kunt u in het linkermenu klikken op 'Geavanceerd'.
  3. Onder de optie 'Exporteren' kunt u op 'Exporteren' klikken.
  4. U kunt hier de optie 'Naar een bestand exporteren' aanklikken en op volgende klikken.
  5. U kunt kiezen voor 'Outlook-gegevensbestand (.pst)' en op 'Volgende' klikken.
  6. U kunt hier kiezen of u alleen de mappen wilt back-uppen of dat u het gehele account wilt back-uppen. Indien u het gehele account in de back-up wilt meenemen, dan kunt u bovenaan de naam van het account aanklikken.
  7. U kunt op 'Volgende' klikken.
  8. U krijgt vervolgens de mogelijkheid om de kiezen waar de back-up (.PST bestand) wordt opgeslagen. Nadat u de locatie heeft gekozen kunt u op 'Voltooien' klikken. De back-up is gemaakt.

Backup terugplaatsen

1. U kunt bovenin op 'Bestand' klikken en vervolgens op 'Opties'.
  2. U krijgt de opties van uw account en Outlook te zien en hier kunt u in het linkermenu klikken op 'Geavanceerd'.
  3. Onder de optie 'Exporteren' kunt u op 'Exporteren' klikken.
  4. U kunt de optie 'Gegevens uit een ander programma of bestand importen' klikken en daarna op 'Volgende'.
  5. U kunt op 'Outlook-gegevensbestand (.pst)' klikken en daarna op 'Volgende'.
  6. U kunt hier de back-up (.PST bestand) opzoeken op uw computer en deze selecteren. U kunt daarna op 'Volgende klikken'.
  7. Om het importeren te voltooien, kunt u op 'Voltooien' klikken.
  8. Alle e-mail uit het .PST bestand wordt teruggeplaatst.