E-mail instellen op Windows 10 bij Argeweb

Op deze pagina lees je hoe je een e-mailadres instelt in de e-mailclient Windows 10.

Inhoudsopgave

1. Stappenplan e-mailaccount toevoegen in Windows 10
  2. Benodigde accountgegevens
  3. Uitgaande server instellen voor het versturen

Stappenplan e-mailaccount toevoegen in Windows 10

1. Kies voor 'Start --> E-mail'
  2. Klik onderaan op het tandwiel icoontje.
  3. Klik nu op 'Accounts' en vervolgens op 'Account toevoegen'.
  4. In het volgende scherm kiest u onderaan voor 'Geavanceerde configuratie'
  5. Klik nu op 'Internet-e-mail'

Benodigde accountgegevens

Inkomende mail

• Accountnaam: Vrij in te geven
  • Uw Naam: Vrij in te geven
  • Server voor binnenkomende e-mail: mail.argewebhosting.nl
  • Accounttype: IMAP4
  • Als u de gegevens heeft ingevoerd kies je voor 'Aanmelden'

Uitgaande mail

• Accounttype: IMAP4
  • Gebruikersnaam: Uw volledige e-mailadres
  • Wachtwoord: Het wachtwoord wat staat ingesteld voor je account
  • Server uitgaande mail: mail.argewebhosting.nl:587
  • Als u de gegevens heeft ingevoerd kies je voor 'Aanmelden'

Uitgaande server instellen voor het versturen

• Zorg ervoor dat alle vinkjes zijn aangevinkt. Als dit gebeurt is kies je voor 'Aanmelden'.
  • Het wachtwoord en uitgaande server adres is automatisch ingevuld.
  • Het account is nu volledig ingesteld in je e-mail programma van Windows 10.