Maak een alias aan in Microsoft 365 van Argeweb

Als je Microsoft 365 hebt kun je voor een bestaande gebruiker een alias aanmaken. In deze handleiding leggen we uit hoe je dat doet.

Stappenplan

1. Log in op het Office Portal met een e-mailaccount met beheerrechten;
  2. Klik links bovenin op het blauwe vierkant en vervolgens op Beheer;
  3. Klik op Gebruikers en dan Actieve Gebruikers;
  4. Selecteer de gebruiker waar je een alias voor wilt instellen;
  5. Klik op de pagina van de gebruiker naast Gebruikersnaam/E-mail op Bewerken;
  6. Vul het gewenste alias mailadres in;
  7. Klik op Toevoegen en vervolgens Opslaan.