E-mail van Argeweb instellen in Outlook

Als je mail afneemt bij Argeweb kun je jouw postvak toevoegen in Outlook In deze handleiding leggen we je uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Inleiding

Zorg dat je jouw mailadres en bijbehorend wachtwoord bij de hand hebt. We gaan in deze handleiding er van uit dat je de laatste versie van Outlook hebt. Check zo nodig of deze geüpdatet moet worden.

Accounts

Heb je al eens een account toegevoegd aan Outlook?

1. Klik linksboven op Bestand en selecteer Accountinstellingen;
  2. In het nieuwe scherm klik je weer op Accountinstellingen;
  3. Selecteer in het horizontale menu vervolgens de optie Nieuw.

Is dit eerste keer dat je Outlook start? Dan kom je direct in het juiste scherm.

1. Vul het mailadres in die je wilt toevoegen;
  2. .Klik vervolgens op Geavanceerde opties;
  3. Selecteer Ik wil mijn account handmatig instellen;
  4. Klik op Verbinding maken;
  5. Selecteer IMAP.

Gegevens

Er wordt nu gevraagd om een aantal gegevens in te vullen. Hieronder staan de juist gegevens voor je op een rijtje.

Inkomende mail

• Server: mail.argewebhosting.nl
  • Versleutelingsmethode: SSL certificaat/TLS
  • Poort bij POP: 995
  • Poort bij IMAP: 993

Uitgaande mail

• Server: mail.argewebhosting.nl
  • Versleutelingsmethode: STARTTLS
  • Poort: 587

Verbinding maken

1. Klik op Volgende;
  2. Vul het wachtwoord in van de mailbox;
  3. Klik op Verbinding maken. Dit kan even duren;
  4. Klik op OK.