E-mail instellen (automatisch) in Thunderbird bij Argeweb

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u uw e-mail account automatisch kunt instellen in Thunderbird.

1. Klik rechtsboven op de instellingen-knop. Dit is de knop dat wordt weergegeven als drie horizontale streepjes die onder elkaar staan.
  2. Ga vervolgens naar Options en selecteer de optie Account Settings.
  3. Klik linksonder op Account Actions en selecteer vervolgens de optie Add Mail Account om te beginnen met het configureren van uw mailaccount.
  4. U kunt nu uw Name invullen waarvan u wilt dat geadresseerden deze zien als afzender.
  5. Vul vervolgens uw Email address en het bijbehorende Password in.
  6. Zorg ook dat de optie Remember password is ingeschakeld om te voorkomen dat u deze ook na het instellen steeds moet opgeven.
  7. Klik vervolgens op Continue om door te gaan.
  8. U krijgt nu een melding te zien dat de configuratie is gevonden door Argeweb. U mag vervolgens opgeven of u gebruikt wilt maken van IMAP of POP3, afhankelijk van waar uw voorkeur naar uitgaat.
  9. Klik vervolgens op Done om het instellen van uw mailaccount af te ronden.
  10. Uw mail account is nu volledig ingesteld!