Je wachtwoord veranderen van je webmail bij Vevida in SoGo

Het is heel belangrijk om geregeld het wachtwoord van je webmail bij Vevida te veranderen. Het zorgt ervoor dat cybercriminelen minder snel jouw mailaccount kunnen hacken en deze gebruiken voor louche doeleinden. Je wachtwoord veranderen is vrij eenvoudig. Ga als volgt te werk.

Bekijk de video of doorloop de onderstaande stappen:

• Klik in je Webmail linksboven achter jouw mailadres op het tandwieltje.
  • Klik in het menu dat nu aan de linkerkant verschijnt op Algemeen.
  • In het tweede veld zie je nu het tabblad Wachtwoord staan.
  • Klik hierop.
  • Vul eerst je oude wachtwoord in.
  • Voer nu je nieuwe wachtwoord in.
  • Bevestig je nieuwe wachtwoord door het nogmaals in te tikken.
  • Klik op Veranderen.
  • Je wachtwoord is nu aangepast.

Q
Quinten is the author of this solution article.